Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

James Gandolfini a dohányzás áldozata

James Gandolfini halálát szívroham okozta. Nem nehéz kitalálni, hogy ezt a szomorú eseményt, azaz Gandolfini korai halálát két életmódbeli tényező okozta: túlsúly és a dohányzás. Sok dohányos ilyenkor azzal szokta nyugtatni magát, hogy legalább teljes életet élt. Nem mondhatnánk, hogy teljes életet élt. A 13 éves fia tudja megmondani, hogy mennyire fog neki hiányozni az apja. Amikor valaki dohányzik nem csak a saját egészségével és életével játszik. A passzív dohányzáson kívűl érdemes azt is végig gondolni, hogy a dohányzó emberek milyen sokkot okoznak a szereteiknek azzal, hogy (látszólag hirtelen, minden előjel nélkül) szívrohamban meghalnak az életmódjuk miatt. Gandolfinire például 13 éves fia talált rá... Általában a jó embereket sajnálják. Gandolfinit halálát sokan sajnálják. Jobban kellett volna vigyázni rá! Minél kevesebb helyen lehet dohányárut kapni annál kevesebben szoknak rá a dohányzásra. Ez biztos. Egyéb drogokkal is ez a helyzet. Ha a boltban lehetne mindenféle kábszert kapni (az alkoholon és a nikotinos dohánytermékeken kívül), akkor még többen próbálnák ki. A dohánytermékek fogyasztási volumenén remélhetőleg visszaesést fogunk tapasztalni. (Talán az eldobott csikk is kevesebb lesz az utcán.) Gandolfinihez hasonló jó emberek is tovább élnek majd magyarországon.  

A haza ellenségei meg továbbra is halált fognak árulni és azt mondják magukról, hogy Ők a jó jobboldaliak. De hogy az ellenfeleik miért szívják a fogukat, hogy nem árulhatják a halált? Miért inkább azon háborodnak fel, hogy még mindig lehet árulni egy olyan terméket amely használata emberek korai halálát okozza?

0 Tovább

Justin Bieber a dohányzás áldozata - Oxigén hiány miatt összeesett a koncertjén



"Scooter Braun, az énekes menedzsere közölte a nézőkkel, hogy Bieber az egész előadás alatt arra panaszkodott, hogy nehezen kap levegőt." forrás

Itt a szomorú példa arra, hogy a dohányzás káros hatásai már fiatal korban jelentkezhetnek.

0 Tovább

Havas Henrik a dohányzás áldozata

Nem oly rég, pontosabban 2011-ben Havas Henrik még erősen tiltakozott az ellen, hogy a zárt terű szórakozóhelyeken betiltsák a dohányzást. A dohányzók mint Havas Henrik a dohányzás szabályozását antidemokratikus tevékenységnek fogják fel. Azt ugyan elfelejtik, hogy a dohányzásukkal másokat kényszerítenek a halálos füst belégzésére. A dohányzás okolható a tüdőrákért, de sok más rákos betegség kialakulásáért is felelőssé tehető. Ha valaki belátja azt, hogy a gyógyszerekben a hatóanyagok milligrammokban mérhetőek, akkor azt is be tudja látni, hogy a dohányfüstben fellelhető mérgező anyagok milligrammjai ugyanúgy szétáradnak a szervezetben és teljesen mérgezik a szervezetet. 

Ezért alakulhatott ki Havas Henrikben is a rákos daganat. A dohányzás illetve a dohányfüst katalizálja az egyéb rossz életmódbeli szokások mérgező hatásait. Mondhatjuk azt, hogy Havas Henrik ezt megszívta, sajnos.

http://tv2.hu/musoraink/aktiv/webextrak/49349_havas_henrik_a_dohanyosok_ellen_es_mellett.html

A dohányzás okolható a 2. típusú cukorbetegség kialakulásában ami Havas Henriknél is megfigyelhető. Szóval Havas Henrik sem hitt abban, hogy a dohányzás káros hatásai őt is elérhetik. Most már az unokája miatt is sajnálhatja. Mindenki tanuljon a hibájából!

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/havas-fogok-meg-az-unokaimmal-focizni-2174781

0 Tovább

Bódi László, Cipő a dohányzás áldozata

A Republic együttes frontembere szívproblémái miatt jelenleg mélyaltatásban fekszik egy fővárosi kórházban a Blikk információi szerint.

Sajnos egy újabb bizonyíték arra, hogy a dohányzás káros hatásai senkit nem kimélnek.

A képen látható, dohányzó Cipő nem vette figyelembe, hogy a dohányzás szív- és érrendszeri betegségeket okoz. Mindenki tanuljon az Ő kárából!

0 Tovább

D. Tóth Kriszta a dohányzó dohányzás ellenes kampányarc?

Szomorú hírek érkeztek D. Tóth Kriszta házatájáról. Állítólag D. Tóth Krisztát annyira megviselték a köztévében a személye körül történt dolgok, hogy a legrosszabb megoldást választotta. Itt nem a felmondásra gondolok:

"Belsős információk szerint az állapotok annyira megviselték, hogy még a dohányzásra is visszaszokott, ami különösen azért kontrasztos, mert nem is olyan régen ő volt a Célkeresztben a tüdőrák nevű kampány arca." forrás itt: http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/01/06/d._toth_kriszta_meg_egy_musort_bukott_felmondasaval/

Remélem, hogy ez nem igaz és Kriszta hitelrontási pert indít a fent idézet forrással szemben. Ha ez igaz lenne, akkor eléggé hiteltelenné teszi a kampányt és magát az embert is. 

0 Tovább

antismoke

blogavatar

A nemdohányzók védelmének fontosságára való figyelemfelhívás dohányfüstöléssel azaz környezetszennyezéssel járó, alkotmány ellenes cselekmények bemutatásával.

Utolsó kommentek