Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ne szivarozz tovább Norbi! - A dohányzás összes formája halálos

Facebook - Norbi Update 2012 január 25:

"A kocsit jövő héten megjavítják, én pedig megölelgettem a gyerekeket, ittam egy jó bort és elszívtam egy jó szivart. Szép az élet hidd el! Jó éjt Nektek! Norbi"

Igen Norbi, az élet szép. Sok ember életén segítettél. Köszönjük!

Most segíts magadon és a családodon! Lásd be végre, hogy nem  egy született rendelleneség okozta a szívbetegséged kialakulását hanem a dohányzási szokásaid is hozzájárultak a helyzet súlyosbodásához! (Több mint 35 évig nem látta senki a rendelleneségedet mikor az életed során - elvileg - több egészségügyi vizsgálaton kellett volna átesned, amelynek része az EKG.)

Légy intő példa a többi sorstársadnak akik azt hiszik, hogy a szivarozás nem dohányzás és nem veszélyes! Tény, hogy genetikailag hajlamos voltál erre a betegségre és a dohányzás csak ront a helyzeten. A munkáddal járó stressz is szintúgy hozzájárul, de miért van az, hogy mindenki aki stresszesnek érzi a munkáját az dohányzik. Nem lehet, hogy a dohányzásotok miatt érzitek túl stresszesnek a munkátokat? Rendőrnek nem volt stresszesebb a munkád?

A családod is többet érdemel annál, hogy most a szíved a dohányzás  (szivarozás) miatt idő előtt felmondja a szolgálatot!

SZOKJ LE A DOHÁNYZÁSRÓL! MUTASS PÉLDÁT A KÖVETŐIDNEK ÉS A TÖBBI DOHÁNYZÓNAK ÉS TÉGY A LEGALIZÁLT SZIVARSZOBÁK ELLEN, AMELYEK LÉTEZÉSE OKOZZA AZ ILYEN ÉLETVESZÉLYES FÉLREÉRTÉSEKET!

VIGYÁZZ A SZÍVEDRE, NE SZIVAROZZ (azaz NE DOHÁNYOZZ)!

 Forrás: Facebook - Norbi Update

 Forrás: Facebook - Norbi Update 2012.10.12

3 Tovább

Családon belüli erőszak - Családon belüli dohányzás

Amikor egy pszichopata férj veri a feleségét az ugyanolyan elitélendő mintha egy nikotinfüggő férj dohányfüsttel mérgezi a nemdohányzó feleségét. (Persze lehet ez fordítva is azaz a nő a nikotinfüggő és a férj nem az. ) Mindenesetre ha mindkét szülő dohányzik, akkor a családon belüli erőszak "csak" a gyerek egészségét károsítja.

Sajnos a családon belüli erőszaknak ezt a formáját sem bünteti a törvény. De még a társadalom nagy része sem emel szót az ellen ha valaki a gyereke mellett dohányzik.

Forrás: A tulajdonságokban található

 A kép forrása: http://outside.mfor.hu/mfor/galleries/images/cigi_100706/3.jpg?full=1

 

0 Tovább

Stallone fiának korai halála a dohányzás mellékhatása

Sylvester Stallone a filmjeiben elhelyezett dohányreklámok sok ember korai halálát segítették elő. (Klikk ide a bizonyítékért amelyben Sly biztosítja a promótert, hogy a filmjeiben feltünteti a dohánytermékeket. Miért ha nem azért, hogy dohánytermék fogyasztásra buzdítson? Ugyanis a pozitív szereplők is kaptak a szájukba...)

Így Sly közvetve is okolható a saját fia halálért hiszen ha mint az apja nem is volt mellette, de mint egy aktuális hollywoodi sztár filmjeiből a fiú azt a mintát vehette le, hogy a dohányzás egy "cool" dolog. Sajnos így most elmondhatjuk, hogy jól megszívták.

A halottkém jelentése szerint Sage Stallone szívrohamban halt meg.

Egyes internetes tudósítások szerint Sage Stallone nagyon erős dohányos volt. Ezen az állapotán az sem segített, hogy elektromos cigire szokott át. (forrás: itt)

Az alábbi kép a rossz példát mutatja, de bizonyíték arra, hogy Sage Stallone tényleg dohányzott. Egyébként a fogazatának rossz állapota is a dohányzási szokásának köszönhető.

Tehát az alábbi képen látható tevékenység végeredménye lett az, hogy Sage Stallone ilyen fiatalon halt meg.

 Forrás: A kép tulajdonságaiból kiszedhető.

Szóval várjuk a "trafik törvényt", mert annak bevezetése csökkenti az ilyen korai halálozásokat.

0 Tovább

Itt az eredménye a törvény módosításnak - Újból robbant az olajfinomító Zalaegerszegen

A képviselők meg nem a biztonsági intézkedésekre helyezik a hangsúlyt hanem NEMZETBIZTONSÁGI ÉRDEKekre hivatkozva a dohányzást legalizálják tűz- és robbanásveszélyes munkahelyeken.

http://antismoke.postr.hu/a-nem-dohanyzok-vedelmet-tovabbra-is-gyengiteni-akarjak/

A dohányzók függőségben szenvedő, beteg emberek. (WHO)

Ha valaki dohányozni akar az nem menjen olyan helyre dolgozni ahol tűz- és robbanásveszélyes anyagok mellett kell a napi munkát végezni.

Példák:

Törökbálinton sem véletlen robbant fel a tűz- és robbanásveszélyes anyagokkal foglalkozó telephely.

Balatönfűzfői robbanások sem a biztonságról szóltak.

Most Zalaegerszegen is a nem megfelelő biztonsági előírások okozhatták a robbanást.

Egyébként felelős dohányzás nincsen hiába is próbálják a dohánytermékek gyártói elhitetni a társadalommal, hogy a dohányzás egy felelős döntés.

Most már törvény írja elő, hogy lehet dohányozni a tűz- és robbanásveszélyes munkahelyeken.

A biztonsági óvintézkedések között természetesen az van, hogy csak a kijelölt helyen lehet dohányozni. Hány olyan választ kaptam már olyan embertől, aki nem a kijelölt helyen dohányzott, hogy most megy a kijelölt helyre dohányozni és azért gyújtott rá és abból a pár méterből nem lesz gond...

Ha már a kapun belülre nem lehet cigarettát vinni, akkor abból tényleg nem lett volna gond egyik helyen sem.

A vasútállomásokon is hasonló problémák felmerülhetnek, ugyanis ott is dohányoznak a robbanásveszélyes kocsik mellett. Csoda, hogy még nem volt ilyen baleset, mert gyakran szivárognak a tartályok...

Itt hívnám fel a figyelmet arra is, hogy az EU területén már csak olyan dohányárut lehetne forgalomba hozni, amely rövid időn belül önmagától kialszik. Ezt ma Magyarországon nem ellenőrzi egyetlen hatóság sem. Ha lennének ilyen ellenőrzések, akkor az összes cigarettát ki kellene vonni a forgalomból.

0 Tovább

A korszak amelyben a proletárdiktatúra és a dohányzók diktatúrája egybeforrt

Az alábbi képről az jön le, hogyha valaki szólt volna, hogyha valaki rákérdez, hogy: "Elvtársak mi lesz a passzív dohányzók egészségével?" - Azt bizony könnyen izgága ellenforradalmárként vetették volna börtönbe. 

Kádár, Rajk és Dobi a Rendőrség újjászervezésében kiemelkedő munkát végzett személyiségek kitüntetési ünnepsége után 1948-ban.

Fotó: Bauer Sándor/MTI, tárhely: index.hu galéria

A börtönökben a mai időkben is a dohányzók erősebb diktatúrája van és alkotmány ellenesen, mivel az állam hozzájárulásával, alkotmány ellenes törvényi paragrafusok segítségével lehet drogozni azaz dohányozni. Az állampolgári jogok biztosa néma ebben a témában. Pedig neki kellene benyújtani az alkotmánybírósághoz a beadványt, mert én egyelőre nem vagyok érintett. Az érintettek, meg örülnek, hogy élnek a börtönben nemhogy alkotmánybírósághoz nyújtanának be beadványokat a nemdohányzók egészségét védő szabályok kijátszására vonatkozó, alkotmány és egészség ellenes paragrafusok miatt. 

Azért az Úttörőknek sem volt jó dolguk.

Az alábbi képen látható gyerekek egy igazi úttörők lettek volna, ha szólnak az öregnek:

"Hé öreg! A Mi egészségünkkel mi lesz? Jó, hogy kültéren vagyunk, de a szél így is ránk fújja a büdös munkásának mérgező bűzét!"  http://www.cikiacigi.hu/tinik/mivana.html

Na jó a dohányzó fönöknek ma sem szólnak/szólhatnak a gyerekek. Lásd.: Alföldi Róbert is dohányzik a gyerek beosztottja mellett.

Fotó: Manek Attila/MTI, tárhely: index.hu galéria

3 Tovább

antismoke

blogavatar

A nemdohányzók védelmének fontosságára való figyelemfelhívás dohányfüstöléssel azaz környezetszennyezéssel járó, alkotmány ellenes cselekmények bemutatásával.

Utolsó kommentek