Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Arafat a dohányzás áldozata? A Polónium - 210 jelenléte és az agyvérzés ezt támasztja alá

Az arab világban nagyon sok férfi fogyaszt dohányalapú drogot azaz cigarettát. Nem meglepő, hogy aki cigarettázik az vagy szív- és érrendszeri betegség miatt hal meg (azaz agyvérzésben) illetve a dohányfogyasztás miatt kialakult rákban.

Bár Arafatról nem lelhető fel az interneten dohányzó kép, a szervezetében található pólonium-210 jelenléte vagy azt bizonyítja, hogy megmérgezték vagy pedig azt, hogy sokat dohányzott. Az agyvérzés is a dohányzás káros hatásai közé tartozik.

Jó lenne ilyen összefüggéseket is kutatnának és ha bebizonyosodik a dohányzás és Arafat halála közti összefüggés (na persze a korát sem zárhatjuk ki), akkor jó alkalom, hogy ráirányítsák a figyelmet a dohányzás és az agyvérzés és a polónium-210 jelenlétének összefüggéseire.

Ha Arafat nem dohányzott, akkor Ő lenne a passzív dohányzás egyik leghíresebb áldozata. A dohányfüst is méreg. Aki mások mellett dohányzik az bizony mérgezi a másik embert. Mégis sokan alkotmányos jognak találják a dohányzást. Bolond világ van...

0 Tovább

Deák Bill Gyula a dohányzás áldozata

Sokan kétségbe vonják a dohányzás az egészségre való súlyos negatív következményeit. Ezért népszerű vagy ismert emberek példáján kell bemutatni, hogy nem vicc az, hogy a dohányzás súlyos szív- és érrendszeri betegségeket okoz.

Mai reggeli hírekben is megjelent, hogy Vasárnap Deák Bill Gyula szívrohamot kapott. Nincs kétség afelöl, hogy a szívroham kialakulásában (több rizikó tényező mellett) nagy szerepet játszott az énekes dohányzási szokása.

A DOHÁNYZÁS SÚLYOS SZÍV- ÉS ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEKET OKOZ!

Forrás: http://www.hbo.hu/siteimages/uploadedfiles/Kopaszkutya%20Ketto_649.jpg

0 Tovább

Vallai Péter a dohányzás áldozata

Vallai Péter korai és váratlan halálához a dohányzási szokása járult hozzá.

Sajnos még az alkalmi dohányzás is károsítja az ereket. Ezért ha valaki azt mondja egy 66 éves dohányzó emberről, hogy a halála váratalnul éri, akkor ez ennek a blognak a létjogosultságát bizonyítja. Egyszerűen borzasztó, hogy az emberek nem olvassák el mi van dohánytermékek dobozára írva. NEM VICC: A DOHÁNYZÁS AZ EMBEREK KORAI HALÁLÁT OKOZZA!

A képen látható, hogy mindkét népszerű ember a figyelmeztető felirattal rendelkező dohányadagját magánál hordja mintha anélkül nem lehetne élni. (forrás) Jó lenne ha nem lenne dohányzás és akkor nem lennének ilyen érthetetlen és értelmetlen halálesetek!

0 Tovább

Sylvia Kristel a dohányzás áldozata

Hatvanéves korában meghalt Sylvia Kristel, az Emmanuelle című erotikus filmek sztárja. Kristelt 2005-ben diagnosztizálták gége- és tüdőrákkal, idén júliusban pedig szélütés miatt került kórházba. Forrás: origo.hu

Tehát 53 évesen diagnosztizálták nála a gégerákot.

A dohányzás következményeit fiatalon nem látják az emberek. Később meg már a függőségre fogják, hogy miért nem tudnak leszokni.

A dohány termékek a világon a legtöbb halálos betegséget okozó drogok. Több ember hal meg a dohány alapú drogoktól mint közlekedési balesetekben és más drogok használata miatt bekövetkezett halálozásokban együtt véve.(!)

A dohányzás a bör öregedését is felgyorsítja.

Nagyon elgondolkodtató amikor kozmetikusok és fodrászatok előtt dohányozva állnak a szépülni vágyó nők. Pénzt fizetnek azért, hogy szépüljenek és közben még több pénzt fizetnek azért, hogy a bőrük csúnyuljon és az egészségük visszafordíthatatlanul, gyorsabban romoljon mint az természetesen történne. Ezt soha sem fogom tudni megérteni....

0 Tovább

Komár László a dohányzás áldozata

Ma, 2012.10.17-én, súlyos betegségben elhunyt Komár László énekes. Szomorú hír ez, de fontos megjegyezni, hogy ez a korai halál elkerülhető lett volna, ha Komár László dohányzási szokásai nem olyanok amilyenek. Ahogy az alábbi Szili Nóra által készített interjúban elmondta már-már elrendezte dolgait a gyerekeivel.

A dohányfüst több mint 4000 mérgező vegyületet tartalmaz, amelyből 50 szigorúan rákkeltő anyag. Nem érdekes, hogy az ember híres énekes, a méreg az Ő szervezetét is mérgezi. A dohányfüst a tüdőn keresztül az egész szervezetet mérgezi. Nem csak a tüdőrák kialakulását segíti elő a dohányfüst. Az összes ráktípus katalizátoraként müködik...

http://daganatok.hu/20070416-europai-rakellenes-kodex

A dohányzás és a dohányfüst kerülésével a rákos megbetegédes 2/3-át el lehet kerülni. Ez nagyon nagy szám.

Szili Nóra interjúja Komár Lászlóval:

Komár László még a klipjében is dohányzik (Rossz példaként tettem fel, mert vannak kétkedők akik azt hiszik, hogy csakúgy hasból mondom, hogy valaki dohányzik-e vagy sem. Ráadásul kitünő dolog, hogy Komár László legalább a plakátjain nem népszerűsítette a dohányzást. Ez azért jó pont. ):

 

0 Tovább

antismoke

blogavatar

A nemdohányzók védelmének fontosságára való figyelemfelhívás dohányfüstöléssel azaz környezetszennyezéssel járó, alkotmány ellenes cselekmények bemutatásával.

Utolsó kommentek