Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tom Petty a dohányzás áldozata

Meghalt Tom Petty - erősítette meg hétfő este (2017.10.02)  a legendás amerikai zenész családja, menedzsere és szóvivője.  Forrás: MTI

Tom Petty mindössze 66 éves volt. Egy szívroham végzett vele. A szívroham a dohányzás egyik következménye. Korai halálához sajnálatos módon a dohányzási szokásai is hozzájárultak. Az emberek azt gondolják, hogy "cool" a dohányzás. Sajnos nem az. Büdös és több rákkeltő anyag van a dohányfüstben, mint az azbesztben. Az azbeszt tiltott az EU-ban a dohányfüst nem... A dohányfüstben lévő anyagok az érhálózatban gyűlnek fel amíg egy szívbe vezető fő eret el nem tömítenek, aztán annyi kész a szívroham.

RIP Tom Petty.

dohányzás áldozatai
Ne dohányozz! Szívrohamot kapsz tőle! RIP. Tom Petty

0 Tovább

Kakuk György a dohányzás áldozata

Sajnálatos módon a dohányzás újabb ismert ember korai halálát okozta. A Facebook-oldalán jelentették be, hogy 2017.01.03-án, kora reggel meghalt Kakuk György újságíró és politikus. A HVG szerint szívinfarktus végzett vele.

dohányzás áldozatai

0 Tovább

Carrie Fisher a dohányzás áldozata

Carrie Fisher sajnálatos módon a dohányzás áldozata. Halála pont úgy zajlott ahogy a dohányzás nagy könyvében van megírva. Szívroham végzett vele. Nyugodjon békében és korai halála adjon erőt a dohányzástól való tartozkodástól.

dohányzás áldozatai

0 Tovább

George Michael a dohányzás áldozata

George Michael korai halálát a dohányzás és más füsttel járó drogok mellékhatásai okozták. Sajnos a 2011-es igérete a dohányzásról való leszokásról nem volt elég. A tüdőbetegsége visszafordíthatatlan volt.  A füsttel járó pszichoaktív drogok közül a legerősebb drog a dohányban van. A dohányfüstben polónium 210, ólom és egyéb mérgező anyagok találhatóak. Szomorú, hogy a dohányfüsttel járó drogok fogyasztása miatt mennyien halnak meg. Nem veszik észre az emberek, hogy a dohányzás visszaszorításával a hasonló, korai halálesetek elkerülhetőek lennének. Sajnos a munkahelyeken és otthon is egymást biztatják a dohányzásra....

0 Tovább

Andrassew Iván a dohányzás áldozata

A dohányzás ismert áldozatainak száma a mai napon megint 1 fővel bővült:

62 éves korában hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Andrassew Iván, a Népszava főmunkatársa, a publicisztikai rovat vezetője.

forrás: http://www.origo.hu/itthon/20150114-elhunyt-andrassew-ivan.html

Andrassew

forrás: facebook

Minden emberért kár. Elég szomorú, hogy valaki arra szokott rá, hogy mérgező füstöt szívjon ami végül a halálát okozza.

"Nagyon érdekes az egész. Gondolkodtam rajta, hogyan is van, hogy egy embert egyáltalán nem taglózza le a problémája. Feküdtem olyanokkal, akik akkor tudták meg, hogy agydaganatosok, az egész éjszakát nyüszítve sírták végig, nem lehetett vigasztalni őket. Lehet - morfondíroztam -, hogy az első nap még nem rendít meg, de talán majd a harmadik. De nem estem kétségbe, máig sem. Sőt kifejezetten jól érzem magam. Az eredményeim, a vérképeim jobbak, mint bárki másnak. Olyan hihetetlen erejű a szervezetem, hogy agyműtét után annyi volt az összes változás, hogy 36,4-ől 37,1-re ment föl a hőmérsékletem, de az is csak egyetlen órára. Negyven év kemény láncdohányzás után a tüdőkapacitásom 90 százalékos. Valami hihetetlen.

- Nem hihetetlen Iván, ez a te természeted, jellemed, ebből fakad minden.
- Aztán jöttek a nagyon súlyos dolgok, le kell szokni egy drogról, a nikotin nevűről, ami azért nagyon komoly. Meg nem vagyok cukorbeteg, de a szteroidkezelések miatt össze-vissza ugrál a cukor, elkezdődik a zöldségevés, le kell szokni a másik súlyos drogról, az édességről, és hát én szeretek fagyizni... Egyszerre mindenről leszokni, műtét, sugárzások, együtt azért ez kitölti a napokat."

forrás: 

http://nepszava.hu/cikk/666788-utazas-andrassew-ivan-koponyaja-korul

0 Tovább

antismoke

blogavatar

A nemdohányzók védelmének fontosságára való figyelemfelhívás dohányfüstöléssel azaz környezetszennyezéssel járó, alkotmány ellenes cselekmények bemutatásával.

Utolsó kommentek