Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Liberális drogosok/dohányzók a Jobbikos nácik között?

Az index tudósítói az egészségüket veszélyeztetve mutatták be, hogy a barikad újság valójában a szélsőjobboldali embereket figuráza ki.

Nézzük a fotót és az utána lévő felvételen nézzük meg, hogy hogyan is néznek ki azok az emberek akik a jobboldalt képviselik:

Na most ezek után nézzük meg az alábbi felvételt és gondoljuk végig, hogy mit ábrázol a fenti kép és mennyire hasonlít arra fiatalemberre aki a 28. másodpercben a spanglit a szájához emeli. Na persze nem ez a legdurvább a felvételen...

Az index.hu munkatársai bátrak voltak. Kitartást kívánok nekik!

http://index.indavideo.hu/video/Ferenciek_tere

Ide szúrnám be a videót, de valami nem OK ezért a fenti linket legyenek szívesek megnyitni!

0 Tovább

Sylvia Kristel a dohányzás áldozata

Hatvanéves korában meghalt Sylvia Kristel, az Emmanuelle című erotikus filmek sztárja. Kristelt 2005-ben diagnosztizálták gége- és tüdőrákkal, idén júliusban pedig szélütés miatt került kórházba. Forrás: origo.hu

Tehát 53 évesen diagnosztizálták nála a gégerákot.

A dohányzás következményeit fiatalon nem látják az emberek. Később meg már a függőségre fogják, hogy miért nem tudnak leszokni.

A dohány termékek a világon a legtöbb halálos betegséget okozó drogok. Több ember hal meg a dohány alapú drogoktól mint közlekedési balesetekben és más drogok használata miatt bekövetkezett halálozásokban együtt véve.(!)

A dohányzás a bör öregedését is felgyorsítja.

Nagyon elgondolkodtató amikor kozmetikusok és fodrászatok előtt dohányozva állnak a szépülni vágyó nők. Pénzt fizetnek azért, hogy szépüljenek és közben még több pénzt fizetnek azért, hogy a bőrük csúnyuljon és az egészségük visszafordíthatatlanul, gyorsabban romoljon mint az természetesen történne. Ezt soha sem fogom tudni megérteni....

0 Tovább

Komár László a dohányzás áldozata

Ma, 2012.10.17-én, súlyos betegségben elhunyt Komár László énekes. Szomorú hír ez, de fontos megjegyezni, hogy ez a korai halál elkerülhető lett volna, ha Komár László dohányzási szokásai nem olyanok amilyenek. Ahogy az alábbi Szili Nóra által készített interjúban elmondta már-már elrendezte dolgait a gyerekeivel.

A dohányfüst több mint 4000 mérgező vegyületet tartalmaz, amelyből 50 szigorúan rákkeltő anyag. Nem érdekes, hogy az ember híres énekes, a méreg az Ő szervezetét is mérgezi. A dohányfüst a tüdőn keresztül az egész szervezetet mérgezi. Nem csak a tüdőrák kialakulását segíti elő a dohányfüst. Az összes ráktípus katalizátoraként müködik...

http://daganatok.hu/20070416-europai-rakellenes-kodex

A dohányzás és a dohányfüst kerülésével a rákos megbetegédes 2/3-át el lehet kerülni. Ez nagyon nagy szám.

Szili Nóra interjúja Komár Lászlóval:

Komár László még a klipjében is dohányzik (Rossz példaként tettem fel, mert vannak kétkedők akik azt hiszik, hogy csakúgy hasból mondom, hogy valaki dohányzik-e vagy sem. Ráadásul kitünő dolog, hogy Komár László legalább a plakátjain nem népszerűsítette a dohányzást. Ez azért jó pont. ):

 

0 Tovább

Ne szivarozz tovább Norbi! - A dohányzás összes formája halálos

Facebook - Norbi Update 2012 január 25:

"A kocsit jövő héten megjavítják, én pedig megölelgettem a gyerekeket, ittam egy jó bort és elszívtam egy jó szivart. Szép az élet hidd el! Jó éjt Nektek! Norbi"

Igen Norbi, az élet szép. Sok ember életén segítettél. Köszönjük!

Most segíts magadon és a családodon! Lásd be végre, hogy nem  egy született rendelleneség okozta a szívbetegséged kialakulását hanem a dohányzási szokásaid is hozzájárultak a helyzet súlyosbodásához! (Több mint 35 évig nem látta senki a rendelleneségedet mikor az életed során - elvileg - több egészségügyi vizsgálaton kellett volna átesned, amelynek része az EKG.)

Légy intő példa a többi sorstársadnak akik azt hiszik, hogy a szivarozás nem dohányzás és nem veszélyes! Tény, hogy genetikailag hajlamos voltál erre a betegségre és a dohányzás csak ront a helyzeten. A munkáddal járó stressz is szintúgy hozzájárul, de miért van az, hogy mindenki aki stresszesnek érzi a munkáját az dohányzik. Nem lehet, hogy a dohányzásotok miatt érzitek túl stresszesnek a munkátokat? Rendőrnek nem volt stresszesebb a munkád?

A családod is többet érdemel annál, hogy most a szíved a dohányzás  (szivarozás) miatt idő előtt felmondja a szolgálatot!

SZOKJ LE A DOHÁNYZÁSRÓL! MUTASS PÉLDÁT A KÖVETŐIDNEK ÉS A TÖBBI DOHÁNYZÓNAK ÉS TÉGY A LEGALIZÁLT SZIVARSZOBÁK ELLEN, AMELYEK LÉTEZÉSE OKOZZA AZ ILYEN ÉLETVESZÉLYES FÉLREÉRTÉSEKET!

VIGYÁZZ A SZÍVEDRE, NE SZIVAROZZ (azaz NE DOHÁNYOZZ)!

 Forrás: Facebook - Norbi Update

 Forrás: Facebook - Norbi Update 2012.10.12

3 Tovább

Családon belüli erőszak - Családon belüli dohányzás

Amikor egy pszichopata férj veri a feleségét az ugyanolyan elitélendő mintha egy nikotinfüggő férj dohányfüsttel mérgezi a nemdohányzó feleségét. (Persze lehet ez fordítva is azaz a nő a nikotinfüggő és a férj nem az. ) Mindenesetre ha mindkét szülő dohányzik, akkor a családon belüli erőszak "csak" a gyerek egészségét károsítja.

Sajnos a családon belüli erőszaknak ezt a formáját sem bünteti a törvény. De még a társadalom nagy része sem emel szót az ellen ha valaki a gyereke mellett dohányzik.

Forrás: A tulajdonságokban található

 A kép forrása: http://outside.mfor.hu/mfor/galleries/images/cigi_100706/3.jpg?full=1

 

0 Tovább

antismoke

blogavatar

A nemdohányzók védelmének fontosságára való figyelemfelhívás dohányfüstöléssel azaz környezetszennyezéssel járó, alkotmány ellenes cselekmények bemutatásával.

Utolsó kommentek