Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

D. Tóth Kriszta a dohányzó dohányzás ellenes kampányarc?

Szomorú hírek érkeztek D. Tóth Kriszta házatájáról. Állítólag D. Tóth Krisztát annyira megviselték a köztévében a személye körül történt dolgok, hogy a legrosszabb megoldást választotta. Itt nem a felmondásra gondolok:

"Belsős információk szerint az állapotok annyira megviselték, hogy még a dohányzásra is visszaszokott, ami különösen azért kontrasztos, mert nem is olyan régen ő volt a Célkeresztben a tüdőrák nevű kampány arca." forrás itt: http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/01/06/d._toth_kriszta_meg_egy_musort_bukott_felmondasaval/

Remélem, hogy ez nem igaz és Kriszta hitelrontási pert indít a fent idézet forrással szemben. Ha ez igaz lenne, akkor eléggé hiteltelenné teszi a kampányt és magát az embert is. 

0 Tovább

Öt percenként megölnek egy keresztényt - Az azeri, baltás gyilkos is ezt tette...

Keresztény üldözés a XXI. században címmel tartott konferenciát az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség és erről írt cikket az index.hu:

"Stágel Bence, az IKSZ elnöke kezdte azzal, hogy ma a világon kb. 100 millió keresztényt üldöznek, és naponta 270 embert meg is ölnek. Négy vallási üldözöttből három keresztény – mondta. Ő volt az egyetlen, aki inkább a liberális nyugati világnak ment neki, mivel az ma inkább a szabad kereskedelmet védi, nem pedig az emberi jogokat. Stágel szerint a mindenre ráerőltetett tolerancia miatt kínos lett nyugaton a kereszténység. Elmondta, hogy – afféle kuruc.info-s lendülettel – a kereszténydemokraták honlapot indítottak a keresztényüldözés dokumentálására."

Nagy kérdés: VAJON AZ AZERI, BALTÁS GYILKOS KIADATÁSÁNÁL SIMÁN MEGBÉKÉLTEK AZZAL, HOGY EGY KERESZTÉNY, ÖRMÉNY EMBERT, ÁLMÁBAN MEGGYILKOLÓ EMBERT KÜLDENEK SZABADSÁGRA?

Stágel Bence szavai nem először tünnek megjátszásnak mert igaz keresztényként (?) támogatja a drogozást azaz a dohányzást tűz- és robbanásveszélyes munkahelyeken (!). Ugyanis sikerült egy igen furcsa ellentmondásos javaslatot benyújtani amit sikeresen meg is szavaztak a keresztény, hívő párttársai:

http://antismoke.postr.hu/a-nem-dohanyzok-vedelmet-tovabbra-is-gyengiteni-akarjak/

0 Tovább

Arafat a dohányzás áldozata? A Polónium - 210 jelenléte és az agyvérzés ezt támasztja alá

Az arab világban nagyon sok férfi fogyaszt dohányalapú drogot azaz cigarettát. Nem meglepő, hogy aki cigarettázik az vagy szív- és érrendszeri betegség miatt hal meg (azaz agyvérzésben) illetve a dohányfogyasztás miatt kialakult rákban.

Bár Arafatról nem lelhető fel az interneten dohányzó kép, a szervezetében található pólonium-210 jelenléte vagy azt bizonyítja, hogy megmérgezték vagy pedig azt, hogy sokat dohányzott. Az agyvérzés is a dohányzás káros hatásai közé tartozik.

Jó lenne ilyen összefüggéseket is kutatnának és ha bebizonyosodik a dohányzás és Arafat halála közti összefüggés (na persze a korát sem zárhatjuk ki), akkor jó alkalom, hogy ráirányítsák a figyelmet a dohányzás és az agyvérzés és a polónium-210 jelenlétének összefüggéseire.

Ha Arafat nem dohányzott, akkor Ő lenne a passzív dohányzás egyik leghíresebb áldozata. A dohányfüst is méreg. Aki mások mellett dohányzik az bizony mérgezi a másik embert. Mégis sokan alkotmányos jognak találják a dohányzást. Bolond világ van...

0 Tovább

Deák Bill Gyula a dohányzás áldozata

Sokan kétségbe vonják a dohányzás az egészségre való súlyos negatív következményeit. Ezért népszerű vagy ismert emberek példáján kell bemutatni, hogy nem vicc az, hogy a dohányzás súlyos szív- és érrendszeri betegségeket okoz.

Mai reggeli hírekben is megjelent, hogy Vasárnap Deák Bill Gyula szívrohamot kapott. Nincs kétség afelöl, hogy a szívroham kialakulásában (több rizikó tényező mellett) nagy szerepet játszott az énekes dohányzási szokása.

A DOHÁNYZÁS SÚLYOS SZÍV- ÉS ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEKET OKOZ!

Forrás: http://www.hbo.hu/siteimages/uploadedfiles/Kopaszkutya%20Ketto_649.jpg

0 Tovább

Vallai Péter a dohányzás áldozata

Vallai Péter korai és váratlan halálához a dohányzási szokása járult hozzá.

Sajnos még az alkalmi dohányzás is károsítja az ereket. Ezért ha valaki azt mondja egy 66 éves dohányzó emberről, hogy a halála váratalnul éri, akkor ez ennek a blognak a létjogosultságát bizonyítja. Egyszerűen borzasztó, hogy az emberek nem olvassák el mi van dohánytermékek dobozára írva. NEM VICC: A DOHÁNYZÁS AZ EMBEREK KORAI HALÁLÁT OKOZZA!

A képen látható, hogy mindkét népszerű ember a figyelmeztető felirattal rendelkező dohányadagját magánál hordja mintha anélkül nem lehetne élni. (forrás) Jó lenne ha nem lenne dohányzás és akkor nem lennének ilyen érthetetlen és értelmetlen halálesetek!

0 Tovább

antismoke

blogavatar

A nemdohányzók védelmének fontosságára való figyelemfelhívás dohányfüstöléssel azaz környezetszennyezéssel járó, alkotmány ellenes cselekmények bemutatásával.

Utolsó kommentek