Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Justin Bieber a dohányzás áldozata - Oxigén hiány miatt összeesett a koncertjén



"Scooter Braun, az énekes menedzsere közölte a nézőkkel, hogy Bieber az egész előadás alatt arra panaszkodott, hogy nehezen kap levegőt." forrás

Itt a szomorú példa arra, hogy a dohányzás káros hatásai már fiatal korban jelentkezhetnek.

0 Tovább

Havas Henrik a dohányzás áldozata

Nem oly rég, pontosabban 2011-ben Havas Henrik még erősen tiltakozott az ellen, hogy a zárt terű szórakozóhelyeken betiltsák a dohányzást. A dohányzók mint Havas Henrik a dohányzás szabályozását antidemokratikus tevékenységnek fogják fel. Azt ugyan elfelejtik, hogy a dohányzásukkal másokat kényszerítenek a halálos füst belégzésére. A dohányzás okolható a tüdőrákért, de sok más rákos betegség kialakulásáért is felelőssé tehető. Ha valaki belátja azt, hogy a gyógyszerekben a hatóanyagok milligrammokban mérhetőek, akkor azt is be tudja látni, hogy a dohányfüstben fellelhető mérgező anyagok milligrammjai ugyanúgy szétáradnak a szervezetben és teljesen mérgezik a szervezetet. 

Ezért alakulhatott ki Havas Henrikben is a rákos daganat. A dohányzás illetve a dohányfüst katalizálja az egyéb rossz életmódbeli szokások mérgező hatásait. Mondhatjuk azt, hogy Havas Henrik ezt megszívta, sajnos.

http://tv2.hu/musoraink/aktiv/webextrak/49349_havas_henrik_a_dohanyosok_ellen_es_mellett.html

A dohányzás okolható a 2. típusú cukorbetegség kialakulásában ami Havas Henriknél is megfigyelhető. Szóval Havas Henrik sem hitt abban, hogy a dohányzás káros hatásai őt is elérhetik. Most már az unokája miatt is sajnálhatja. Mindenki tanuljon a hibájából!

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/havas-fogok-meg-az-unokaimmal-focizni-2174781

0 Tovább

Bódi László, Cipő a dohányzás áldozata

A Republic együttes frontembere szívproblémái miatt jelenleg mélyaltatásban fekszik egy fővárosi kórházban a Blikk információi szerint.

Sajnos egy újabb bizonyíték arra, hogy a dohányzás káros hatásai senkit nem kimélnek.

A képen látható, dohányzó Cipő nem vette figyelembe, hogy a dohányzás szív- és érrendszeri betegségeket okoz. Mindenki tanuljon az Ő kárából!

0 Tovább

Arafat a dohányzás áldozata? A Polónium - 210 jelenléte és az agyvérzés ezt támasztja alá

Az arab világban nagyon sok férfi fogyaszt dohányalapú drogot azaz cigarettát. Nem meglepő, hogy aki cigarettázik az vagy szív- és érrendszeri betegség miatt hal meg (azaz agyvérzésben) illetve a dohányfogyasztás miatt kialakult rákban.

Bár Arafatról nem lelhető fel az interneten dohányzó kép, a szervezetében található pólonium-210 jelenléte vagy azt bizonyítja, hogy megmérgezték vagy pedig azt, hogy sokat dohányzott. Az agyvérzés is a dohányzás káros hatásai közé tartozik.

Jó lenne ilyen összefüggéseket is kutatnának és ha bebizonyosodik a dohányzás és Arafat halála közti összefüggés (na persze a korát sem zárhatjuk ki), akkor jó alkalom, hogy ráirányítsák a figyelmet a dohányzás és az agyvérzés és a polónium-210 jelenlétének összefüggéseire.

Ha Arafat nem dohányzott, akkor Ő lenne a passzív dohányzás egyik leghíresebb áldozata. A dohányfüst is méreg. Aki mások mellett dohányzik az bizony mérgezi a másik embert. Mégis sokan alkotmányos jognak találják a dohányzást. Bolond világ van...

0 Tovább

Deák Bill Gyula a dohányzás áldozata

Sokan kétségbe vonják a dohányzás az egészségre való súlyos negatív következményeit. Ezért népszerű vagy ismert emberek példáján kell bemutatni, hogy nem vicc az, hogy a dohányzás súlyos szív- és érrendszeri betegségeket okoz.

Mai reggeli hírekben is megjelent, hogy Vasárnap Deák Bill Gyula szívrohamot kapott. Nincs kétség afelöl, hogy a szívroham kialakulásában (több rizikó tényező mellett) nagy szerepet játszott az énekes dohányzási szokása.

A DOHÁNYZÁS SÚLYOS SZÍV- ÉS ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEKET OKOZ!

Forrás: http://www.hbo.hu/siteimages/uploadedfiles/Kopaszkutya%20Ketto_649.jpg

0 Tovább

antismoke

blogavatar

A nemdohányzók védelmének fontosságára való figyelemfelhívás dohányfüstöléssel azaz környezetszennyezéssel járó, alkotmány ellenes cselekmények bemutatásával.

Utolsó kommentek