Az index.hu újságírói állítólag megsértették a parlament méltóságát és ezért nem kapnak parlamenti belépőt az alábbi videó elkészítése miatt. Érdekes, hogy a kamerák előtt, a parlamentben dohányzó azaz drogozó képviselők nem kapnak ilyen levelet a parlament vezetőitől. Olyan szégyen, hogy pont ennek az oldalnak köszönhetjük, hogy a nem dohányzók egézségének védelme törvényi szinten erősődik. Ez az MSZP hibája. Tényleg, most jut eszembe, hogy az MSZP sem volt jobb amikor az Ő házelnökük tiltotta ki a kamerákat. A FIDESZ csak folytatja azt a gusztustalanságot amit még az MSZP kezdett. Ha nem lennénk Mi, Magyar állampolgárok a vesztesei a demokrácia látható csökkenésének, akkor azt mondanám, hogy most az MSZP visszakapja amit elkezdett. Igaz, hogy aki elkezdte a kamerák kitiltását az később a FIDESZ-hez is dörgölőzött egy kicsit.

Remélem a FIDESZ és Orbán Viktor bukása után nem vonják vissza a 2012. január 1-én életbe lépő nem dohányzók egészségét hatékonyabban védő törvényeket! Azt is remélem, hogy nem az EU fogja megbuktatni Orbánt, mert az csak azért lenne szégyen, mert bebizonyosodna ami régóta tudható még pedig az, hogy az EU nélkül nem lenne itt nálunk semmi se...

Amikor ilyen rossz ürügyek miatt nem lehet az újságírónak belépni a parlamentbe, akkor az látszik, hogy a hatalom fél és ezek az utolsó kétségbesett lépések.

Most megpróbálom beszúrni azt a klippet amit nem is néztem volna meg, mert azt hittem, hogy béna. Viszont a tiltás felhívta rá a figyelmemet és azt kellett látnom, hogy tök jó. Mindenkinek ajánlom (annak az 1 moderátornak aki gondolom beleolvas a blogokba...):

http://index.hu/video/2011/12/20/boldog_karacsonyt_magyar_demokracia/

Ja és a 90-es években a FIDESZ-es képviselők farmerkabátos parlamenti megjelenése ma már nem lenne menő a FIDESZ-nél. Biztos ez is csak azért van mert van egy csomó öltöny a raktárukban amit nem fizettek ki, de a tartozást Joszif Tot nevére íratták. Szerintem a farmerkabát most is menőbb lenne tőlük.