Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Komár László a dohányzás áldozata

Ma, 2012.10.17-én, súlyos betegségben elhunyt Komár László énekes. Szomorú hír ez, de fontos megjegyezni, hogy ez a korai halál elkerülhető lett volna, ha Komár László dohányzási szokásai nem olyanok amilyenek. Ahogy az alábbi Szili Nóra által készített interjúban elmondta már-már elrendezte dolgait a gyerekeivel.

A dohányfüst több mint 4000 mérgező vegyületet tartalmaz, amelyből 50 szigorúan rákkeltő anyag. Nem érdekes, hogy az ember híres énekes, a méreg az Ő szervezetét is mérgezi. A dohányfüst a tüdőn keresztül az egész szervezetet mérgezi. Nem csak a tüdőrák kialakulását segíti elő a dohányfüst. Az összes ráktípus katalizátoraként müködik...

http://daganatok.hu/20070416-europai-rakellenes-kodex

A dohányzás és a dohányfüst kerülésével a rákos megbetegédes 2/3-át el lehet kerülni. Ez nagyon nagy szám.

Szili Nóra interjúja Komár Lászlóval:

Komár László még a klipjében is dohányzik (Rossz példaként tettem fel, mert vannak kétkedők akik azt hiszik, hogy csakúgy hasból mondom, hogy valaki dohányzik-e vagy sem. Ráadásul kitünő dolog, hogy Komár László legalább a plakátjain nem népszerűsítette a dohányzást. Ez azért jó pont. ):

 

0 Tovább

Ne szivarozz tovább Norbi! - A dohányzás összes formája halálos

Facebook - Norbi Update 2012 január 25:

"A kocsit jövő héten megjavítják, én pedig megölelgettem a gyerekeket, ittam egy jó bort és elszívtam egy jó szivart. Szép az élet hidd el! Jó éjt Nektek! Norbi"

Igen Norbi, az élet szép. Sok ember életén segítettél. Köszönjük!

Most segíts magadon és a családodon! Lásd be végre, hogy nem  egy született rendelleneség okozta a szívbetegséged kialakulását hanem a dohányzási szokásaid is hozzájárultak a helyzet súlyosbodásához! (Több mint 35 évig nem látta senki a rendelleneségedet mikor az életed során - elvileg - több egészségügyi vizsgálaton kellett volna átesned, amelynek része az EKG.)

Légy intő példa a többi sorstársadnak akik azt hiszik, hogy a szivarozás nem dohányzás és nem veszélyes! Tény, hogy genetikailag hajlamos voltál erre a betegségre és a dohányzás csak ront a helyzeten. A munkáddal járó stressz is szintúgy hozzájárul, de miért van az, hogy mindenki aki stresszesnek érzi a munkáját az dohányzik. Nem lehet, hogy a dohányzásotok miatt érzitek túl stresszesnek a munkátokat? Rendőrnek nem volt stresszesebb a munkád?

A családod is többet érdemel annál, hogy most a szíved a dohányzás  (szivarozás) miatt idő előtt felmondja a szolgálatot!

SZOKJ LE A DOHÁNYZÁSRÓL! MUTASS PÉLDÁT A KÖVETŐIDNEK ÉS A TÖBBI DOHÁNYZÓNAK ÉS TÉGY A LEGALIZÁLT SZIVARSZOBÁK ELLEN, AMELYEK LÉTEZÉSE OKOZZA AZ ILYEN ÉLETVESZÉLYES FÉLREÉRTÉSEKET!

VIGYÁZZ A SZÍVEDRE, NE SZIVAROZZ (azaz NE DOHÁNYOZZ)!

 Forrás: Facebook - Norbi Update

 Forrás: Facebook - Norbi Update 2012.10.12

3 Tovább

Stallone fiának korai halála a dohányzás mellékhatása

Sylvester Stallone a filmjeiben elhelyezett dohányreklámok sok ember korai halálát segítették elő. (Klikk ide a bizonyítékért amelyben Sly biztosítja a promótert, hogy a filmjeiben feltünteti a dohánytermékeket. Miért ha nem azért, hogy dohánytermék fogyasztásra buzdítson? Ugyanis a pozitív szereplők is kaptak a szájukba...)

Így Sly közvetve is okolható a saját fia halálért hiszen ha mint az apja nem is volt mellette, de mint egy aktuális hollywoodi sztár filmjeiből a fiú azt a mintát vehette le, hogy a dohányzás egy "cool" dolog. Sajnos így most elmondhatjuk, hogy jól megszívták.

A halottkém jelentése szerint Sage Stallone szívrohamban halt meg.

Egyes internetes tudósítások szerint Sage Stallone nagyon erős dohányos volt. Ezen az állapotán az sem segített, hogy elektromos cigire szokott át. (forrás: itt)

Az alábbi kép a rossz példát mutatja, de bizonyíték arra, hogy Sage Stallone tényleg dohányzott. Egyébként a fogazatának rossz állapota is a dohányzási szokásának köszönhető.

Tehát az alábbi képen látható tevékenység végeredménye lett az, hogy Sage Stallone ilyen fiatalon halt meg.

 Forrás: A kép tulajdonságaiból kiszedhető.

Szóval várjuk a "trafik törvényt", mert annak bevezetése csökkenti az ilyen korai halálozásokat.

0 Tovább

A dohányzás a diktátorokat sem kíméli

0 Tovább

A U2 énekesét is utolérte a dohányzás miatti szívbetegség

A quart.hu is hírt adott arról, hogy Bonót szívpanaszok miatt kórházba vitték.

Sajnos a "harcos" környezetvédő a magánéletében nem annyira környezetvédő. Simán rontja a környezetében lévő levegőt azért, hogy drogozhasson azaz dohányozzon.

Hiába írja le sok ezer tanulmány, hogy a dohányzás szív- és érrendszeri betegségeket okoz, ezt nagyon nem hiszi el senki.

A U2 énekese igazán elkezdhetne egy kampányt amelyben Önmagát mint a dohányzás áldozatát mutatná be így egyre többen elhinnék, hogy nem hazugság az, hogy a dohányzás elkerülhetetlenné teszi a súlyos szív- és érrendszeri betegségeket.

További linkek: Itt és itt.

0 Tovább
12
»

antismoke

blogavatar

A nemdohányzók védelmének fontosságára való figyelemfelhívás dohányfüstöléssel azaz környezetszennyezéssel járó, alkotmány ellenes cselekmények bemutatásával.

Utolsó kommentek