Facebook - Norbi Update 2012 január 25:

"A kocsit jövő héten megjavítják, én pedig megölelgettem a gyerekeket, ittam egy jó bort és elszívtam egy jó szivart. Szép az élet hidd el! Jó éjt Nektek! Norbi"

Igen Norbi, az élet szép. Sok ember életén segítettél. Köszönjük!

Most segíts magadon és a családodon! Lásd be végre, hogy nem  egy született rendelleneség okozta a szívbetegséged kialakulását hanem a dohányzási szokásaid is hozzájárultak a helyzet súlyosbodásához! (Több mint 35 évig nem látta senki a rendelleneségedet mikor az életed során - elvileg - több egészségügyi vizsgálaton kellett volna átesned, amelynek része az EKG.)

Légy intő példa a többi sorstársadnak akik azt hiszik, hogy a szivarozás nem dohányzás és nem veszélyes! Tény, hogy genetikailag hajlamos voltál erre a betegségre és a dohányzás csak ront a helyzeten. A munkáddal járó stressz is szintúgy hozzájárul, de miért van az, hogy mindenki aki stresszesnek érzi a munkáját az dohányzik. Nem lehet, hogy a dohányzásotok miatt érzitek túl stresszesnek a munkátokat? Rendőrnek nem volt stresszesebb a munkád?

A családod is többet érdemel annál, hogy most a szíved a dohányzás  (szivarozás) miatt idő előtt felmondja a szolgálatot!

SZOKJ LE A DOHÁNYZÁSRÓL! MUTASS PÉLDÁT A KÖVETŐIDNEK ÉS A TÖBBI DOHÁNYZÓNAK ÉS TÉGY A LEGALIZÁLT SZIVARSZOBÁK ELLEN, AMELYEK LÉTEZÉSE OKOZZA AZ ILYEN ÉLETVESZÉLYES FÉLREÉRTÉSEKET!

VIGYÁZZ A SZÍVEDRE, NE SZIVAROZZ (azaz NE DOHÁNYOZZ)!

 Forrás: Facebook - Norbi Update

 Forrás: Facebook - Norbi Update 2012.10.12