Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Paco de Lucia a dohányzás áldozata

A 66 éves Paco de Lucia Mexikóban hunyt el. Gyermekeivel játszott a tengerparton, amikor hirtelen rosszul érezte magát. Kórházba szálították, de nem tudták megmenteni. Az első, még nem végleges jelentések szerint szívroham okozta halálát.

Forrás: origo.hu

Sajnos megint egy szomorú példa arra, hogy a dohányzás milyen hatással van a szervezetre. A dohányzás (tehát a szivarozás is) alattomosan károsítja az ereket és egy nagyobb terhelésre kiszakadhat egy darab az éfalból majd eltömíti a szívbe menő erek valamelyikét. Ekkor a keringés összeomlik ez a szívroham. Paco de Lucia a hírek szerint játszott a gyerekeivel és ezt már nem bírták a szervezetének érfalai. Paco de Lucia a dohányzás következménya miatt kapott szívrohamot ami korai halálát okozta így Ő is a dohányzás áldozata. Nyugodjék békében! 

Paco de Lucia a 80-as évek elején


0 Tovább

Havas Henrik a dohányzás áldozata

Nem oly rég, pontosabban 2011-ben Havas Henrik még erősen tiltakozott az ellen, hogy a zárt terű szórakozóhelyeken betiltsák a dohányzást. A dohányzók mint Havas Henrik a dohányzás szabályozását antidemokratikus tevékenységnek fogják fel. Azt ugyan elfelejtik, hogy a dohányzásukkal másokat kényszerítenek a halálos füst belégzésére. A dohányzás okolható a tüdőrákért, de sok más rákos betegség kialakulásáért is felelőssé tehető. Ha valaki belátja azt, hogy a gyógyszerekben a hatóanyagok milligrammokban mérhetőek, akkor azt is be tudja látni, hogy a dohányfüstben fellelhető mérgező anyagok milligrammjai ugyanúgy szétáradnak a szervezetben és teljesen mérgezik a szervezetet. 

Ezért alakulhatott ki Havas Henrikben is a rákos daganat. A dohányzás illetve a dohányfüst katalizálja az egyéb rossz életmódbeli szokások mérgező hatásait. Mondhatjuk azt, hogy Havas Henrik ezt megszívta, sajnos.

http://tv2.hu/musoraink/aktiv/webextrak/49349_havas_henrik_a_dohanyosok_ellen_es_mellett.html

A dohányzás okolható a 2. típusú cukorbetegség kialakulásában ami Havas Henriknél is megfigyelhető. Szóval Havas Henrik sem hitt abban, hogy a dohányzás káros hatásai őt is elérhetik. Most már az unokája miatt is sajnálhatja. Mindenki tanuljon a hibájából!

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/havas-fogok-meg-az-unokaimmal-focizni-2174781

0 Tovább

Deák Bill Gyula a dohányzás áldozata

Sokan kétségbe vonják a dohányzás az egészségre való súlyos negatív következményeit. Ezért népszerű vagy ismert emberek példáján kell bemutatni, hogy nem vicc az, hogy a dohányzás súlyos szív- és érrendszeri betegségeket okoz.

Mai reggeli hírekben is megjelent, hogy Vasárnap Deák Bill Gyula szívrohamot kapott. Nincs kétség afelöl, hogy a szívroham kialakulásában (több rizikó tényező mellett) nagy szerepet játszott az énekes dohányzási szokása.

A DOHÁNYZÁS SÚLYOS SZÍV- ÉS ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEKET OKOZ!

Forrás: http://www.hbo.hu/siteimages/uploadedfiles/Kopaszkutya%20Ketto_649.jpg

0 Tovább

Vallai Péter a dohányzás áldozata

Vallai Péter korai és váratlan halálához a dohányzási szokása járult hozzá.

Sajnos még az alkalmi dohányzás is károsítja az ereket. Ezért ha valaki azt mondja egy 66 éves dohányzó emberről, hogy a halála váratalnul éri, akkor ez ennek a blognak a létjogosultságát bizonyítja. Egyszerűen borzasztó, hogy az emberek nem olvassák el mi van dohánytermékek dobozára írva. NEM VICC: A DOHÁNYZÁS AZ EMBEREK KORAI HALÁLÁT OKOZZA!

A képen látható, hogy mindkét népszerű ember a figyelmeztető felirattal rendelkező dohányadagját magánál hordja mintha anélkül nem lehetne élni. (forrás) Jó lenne ha nem lenne dohányzás és akkor nem lennének ilyen érthetetlen és értelmetlen halálesetek!

0 Tovább

Sylvia Kristel a dohányzás áldozata

Hatvanéves korában meghalt Sylvia Kristel, az Emmanuelle című erotikus filmek sztárja. Kristelt 2005-ben diagnosztizálták gége- és tüdőrákkal, idén júliusban pedig szélütés miatt került kórházba. Forrás: origo.hu

Tehát 53 évesen diagnosztizálták nála a gégerákot.

A dohányzás következményeit fiatalon nem látják az emberek. Később meg már a függőségre fogják, hogy miért nem tudnak leszokni.

A dohány termékek a világon a legtöbb halálos betegséget okozó drogok. Több ember hal meg a dohány alapú drogoktól mint közlekedési balesetekben és más drogok használata miatt bekövetkezett halálozásokban együtt véve.(!)

A dohányzás a bör öregedését is felgyorsítja.

Nagyon elgondolkodtató amikor kozmetikusok és fodrászatok előtt dohányozva állnak a szépülni vágyó nők. Pénzt fizetnek azért, hogy szépüljenek és közben még több pénzt fizetnek azért, hogy a bőrük csúnyuljon és az egészségük visszafordíthatatlanul, gyorsabban romoljon mint az természetesen történne. Ezt soha sem fogom tudni megérteni....

0 Tovább
«
12

antismoke

blogavatar

A nemdohányzók védelmének fontosságára való figyelemfelhívás dohányfüstöléssel azaz környezetszennyezéssel járó, alkotmány ellenes cselekmények bemutatásával.

Utolsó kommentek