Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Liberális drogosok/dohányzók a Jobbikos nácik között?

Az index tudósítói az egészségüket veszélyeztetve mutatták be, hogy a barikad újság valójában a szélsőjobboldali embereket figuráza ki.

Nézzük a fotót és az utána lévő felvételen nézzük meg, hogy hogyan is néznek ki azok az emberek akik a jobboldalt képviselik:

Na most ezek után nézzük meg az alábbi felvételt és gondoljuk végig, hogy mit ábrázol a fenti kép és mennyire hasonlít arra fiatalemberre aki a 28. másodpercben a spanglit a szájához emeli. Na persze nem ez a legdurvább a felvételen...

Az index.hu munkatársai bátrak voltak. Kitartást kívánok nekik!

http://index.indavideo.hu/video/Ferenciek_tere

Ide szúrnám be a videót, de valami nem OK ezért a fenti linket legyenek szívesek megnyitni!

0 Tovább

Amikor a Jobbik és az MSZP összeér

 

Amikor a Jobbik és az MSZP összeér.

Az alábbi táblázatban azok a "nemzetmentő" képviselők nevei láthatóak, akik arra szavaztak, hogy a dohányzás azaz a drogozás továbbra is olyan szinten elfogadott legyen mint ahogyan ma van. Ezek az emberek nem akarják, hogy országos szinten 20-30%-kal csökkenjen a szívrohamok száma. Ezek az emberek tagadják a dohányfüst káros hatásait. Ezeket az embereket a dohányipar pénzeli vagy eleve drogfüggő droidként védelmezik a dohányzás szabadságát az egészséges levegőhöz való joggal szemben.

Persze a törvény betartatásához kell majd egy jobb ÁNTSZ is.

Illetve azt sem értem, hogy mit jelent a türelmi idő.

Januárig nem elég a türelmi idő?

A dohányzást visszaszorító intézkedések nem a dohányzók ellen jönnek létre hanem a nem dohányzók (köztük gyerekek) védelmében. Amikor egy dohányzó nem tartja tiszteletben a mellette lévő nem dohányzó dohányfüstmentes levegőhöz való jogát, akkor ezt a jogot törvénnyel kell védeni. Reméljük, hogy nálunk is olyan sikeresen fogják védeni ezt az alapjogot ahogy angliában védik.

A listában meglepő Dr. Hiller István nevének megjelenése. Azt gondolom, hogy egy kultúrpolitikáért - egykor volt - felelős személynek nem ebben a listában kellene szerepelnie.

A magyarvédő jobbikos nevek meg inkább menjenek amerikába! De ne az északiba hanem a délibe, mert igaz ugyan, hogy észak amerikában van a multinacionális dohányipar székhelye, amelyet ezzel a döntésükkel támogattak, de északon már tiltják a dohányzást, mert rájöttek, hogy az észak amerikaiak millióinak halálát okozza a passzív dohányzás. Ezzel a nemmel a magyar emberek pusztulására szavaztak. Mondjam azt, hogy jó, hogy ilyen kevés jobbikos van a parlamentben?

Szanyi Tiboron ne lepődjünk meg. Ő volt a dohányipar egyik csatornája amikor a mezőgazdasági minisztériumban volt és arról volt szó, hogy támogassák a dohánytermelést vagy ne...

Veres János 2008-ban még több mint százmillió Forint vissza nem térítendő támogatást adott a dohányiparnak. (Ennyit se a dohányzás visszaszorítására.)

http://tudobeteg.hu/kiemelt-temak/dohanyzas/38-dohanyzas-cikkek/884-szazmillio-a-dohanygyarnak-semmi-az-egeszsegre

Az a csoda, hogy több MSZP-és nincs a listában. Ugyanis Szetey Gábor a világ legnagyobb amerikai dohányipari cég felső vezetője igencsak magas kormányzati beosztásban volt Gyurcsány kormányzása idején. Ennek is köszönhetjük, hogy az MSZP nem is gondolkozott a szigorításon és nálunk még csak jövőre vezetik be a törvényt. Ha egyáltalán bevezetik...

Tavaly a budapesti KDNP frakció az aluljáróban való dohányzás mellett szavazott. Jó, hogy országosan már megjött az eszük és a dohányfüsttel járó drog visszaszorítása mellett döntöttek. Sajnálatos, hogy Harrach Péter is az étteremben való dohányzás mellett állt ki nem éppen jó keresztény emberhez méltóan...

 

A táblázat forrása: http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_irom.irom_adat?p_ckl=39&p_izon=2489

Tehát a dohányzás visszaszorítására az alábbi képviselők szavaztak NEM-mel:

KépviselőFrakció
Baracskai József MSZP
Dr. Bárándy Gergely MSZP
Göndör István MSZP
Dr. Harangozó Tamás MSZP
Dr. Hiller István MSZP
Dr. Ipkovich György MSZP
Iváncsik Imre MSZP
Dr. Józsa István MSZP
Juhász Ferenc MSZP
Káli Sándor MSZP
Kovács László MSZP
Kovács Tibor MSZP
Dr. Steiner Pál MSZP
Dr. Szanyi Tibor MSZP
Dr. Szekeres Imre MSZP
Tóth Csaba MSZP
Dr. Tóth József MSZP
Dr. Vadai Ágnes MSZP
Varga Zoltán MSZP
Dr. Veres János MSZP
Dr. Apáti István Jobbik
Balla Gergő Jobbik
Egyed Zsolt Jobbik
Mirkóczki Ádám Jobbik
Murányi Levente Jobbik
Rozgonyi Ernő Jobbik
Rubi Gergely Jobbik
Szabó Gábor Jobbik
Szávay István Jobbik
Szilágyi György Jobbik
Vágó Sebestyén Jobbik
Volner János Jobbik
Vona Gábor Jobbik
Zagyva György Gyula Jobbik
Zakó László Jobbik
Dr. Rubovszky György KDNP
Molnár Oszkár független
13 Tovább

antismoke

blogavatar

A nemdohányzók védelmének fontosságára való figyelemfelhívás dohányfüstöléssel azaz környezetszennyezéssel járó, alkotmány ellenes cselekmények bemutatásával.

Utolsó kommentek