Schumacher a nagysikerű Forma 1-es pilóta a dohányipar legjobban megtérűlő befektetése volt. Balesete kapcsán az szinte az összes média újból és újból bemutatja a dohányreklámmal teli fotóit és lejátsaz a dohányreklámmal teli felvételeit. Különösen súlyosnak találom az Euronews ezirányú bakiját. A honlapjukon megtalálható a felelős hírdetésre való reklám. Ők meg felelőtlenül és feltehetőleg ingyen reklámozzák a dohányterméket a visszavonult versenyző régi felvételeivel ahol a szerencsétlenül járt versenyző dohányt reklámoz. Minimum furcsa, mert más cimkéket ha nem fizetnek érte akkor elhomályosítanak. A dohánytermékek reklámja Tilos az EU-ban.

Eddig az Origós Schumacher cikkekben nem találtam dohányreklámos fotót. Úgy látszik, hogy az Origónál elkezdtek figyelni erre. Más oldalakon nem látok ilyen figyelmet. Szarrá reklámozzák azt a bizonyos márkát. Lehet, hogy hülyék is és ingyen teszik. Ez persze enyhítő körülmény. 

---Update---

Sikerült az Origónak is egy tiltott dohányreklámmal ellátott fényképet feltennie az aktuális Schumacher-es cikkébe.  Akkor eddig a véletlen műve lehetett és nem a figyelemé...