Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trafik törvény - nyertes drogkereskedők

Sajnos nem arról vitáznak az emberek, hogy hogyan lehet az, hogy a Miskolci Kórház igazgatója drogot fog árulni hanem arról, hogy a FIDESZhez közel álló emberek árulhatnak csak drogot.

Itt a nyertes drogkereskedők listája:

http://www.civishir.hu/upload/files/NyertesekListaja_kommunik%C3%A1ci%C3%B3_2013%2004%2022.pdf

0 Tovább

Palcsó Tamás drogot fog árulni

Life.hu cikkéből kiderült, hogy Palcsó Tamás nem tud megélni énekesi jövedelméből, ezért Ő is az emberek függőségét fogja kihasználni és pszichoaktív drogot azaz nikotint tartalmazó dohánytermékeket fog árulni.

Az egész trafik törvény eléggé álságos valami. A fiatalok dohányhoz jutásának nehezítése a cél. Érdekes, hogy miért nem tiltják inkább a füsttel járó nikotin fogyasztást azaz a dohányzást közterületekben és parkokban? Illetve akkor miért tiltják a dohányfüsttel nem járó nikotin fogyasztást?

A trafik törvény arra azért jó lesz, hogy nyilvános lesz az, hogy ki az az ember aki drogok kereskedelméből él.

Kiváncsi vagyok, hogy hány álkonzervatív és álkeresztény ember kért és kapott még engedélyt drog árusításra.

Gondolom ezután Palcsó Tamás sem fog senkit lebeszélni a dohányzásról hiszen neki a fogyasztás növekedése lesz az érdeke.

0 Tovább

Justin Bieber a dohányzás áldozata - Oxigén hiány miatt összeesett a koncertjén



"Scooter Braun, az énekes menedzsere közölte a nézőkkel, hogy Bieber az egész előadás alatt arra panaszkodott, hogy nehezen kap levegőt." forrás

Itt a szomorú példa arra, hogy a dohányzás káros hatásai már fiatal korban jelentkezhetnek.

0 Tovább

Havas Henrik a dohányzás áldozata

Nem oly rég, pontosabban 2011-ben Havas Henrik még erősen tiltakozott az ellen, hogy a zárt terű szórakozóhelyeken betiltsák a dohányzást. A dohányzók mint Havas Henrik a dohányzás szabályozását antidemokratikus tevékenységnek fogják fel. Azt ugyan elfelejtik, hogy a dohányzásukkal másokat kényszerítenek a halálos füst belégzésére. A dohányzás okolható a tüdőrákért, de sok más rákos betegség kialakulásáért is felelőssé tehető. Ha valaki belátja azt, hogy a gyógyszerekben a hatóanyagok milligrammokban mérhetőek, akkor azt is be tudja látni, hogy a dohányfüstben fellelhető mérgező anyagok milligrammjai ugyanúgy szétáradnak a szervezetben és teljesen mérgezik a szervezetet. 

Ezért alakulhatott ki Havas Henrikben is a rákos daganat. A dohányzás illetve a dohányfüst katalizálja az egyéb rossz életmódbeli szokások mérgező hatásait. Mondhatjuk azt, hogy Havas Henrik ezt megszívta, sajnos.

http://tv2.hu/musoraink/aktiv/webextrak/49349_havas_henrik_a_dohanyosok_ellen_es_mellett.html

A dohányzás okolható a 2. típusú cukorbetegség kialakulásában ami Havas Henriknél is megfigyelhető. Szóval Havas Henrik sem hitt abban, hogy a dohányzás káros hatásai őt is elérhetik. Most már az unokája miatt is sajnálhatja. Mindenki tanuljon a hibájából!

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/havas-fogok-meg-az-unokaimmal-focizni-2174781

0 Tovább

Bódi László, Cipő a dohányzás áldozata

A Republic együttes frontembere szívproblémái miatt jelenleg mélyaltatásban fekszik egy fővárosi kórházban a Blikk információi szerint.

Sajnos egy újabb bizonyíték arra, hogy a dohányzás káros hatásai senkit nem kimélnek.

A képen látható, dohányzó Cipő nem vette figyelembe, hogy a dohányzás szív- és érrendszeri betegségeket okoz. Mindenki tanuljon az Ő kárából!

0 Tovább

antismoke

blogavatar

A nemdohányzók védelmének fontosságára való figyelemfelhívás dohányfüstöléssel azaz környezetszennyezéssel járó, alkotmány ellenes cselekmények bemutatásával.

Utolsó kommentek